installatiebedrijf-m-schroevers-rotterdam-slide-sanitair-1

Badkamer verbouwen? Uw installateur in Rotterdam e.o.

Voor het verbouwen of aanleggen van uw badkamer staat de installateur van Installatiebedrijf M. Schroevers uit Rotterdam tot uw beschikking. Van goed advies tot de daadwerkelijke installatie, wij verzorgen graag het het hele traject voor u.

Uiteraard wilt u optimaal genieten van uw nieuwe badkamer. Laat daarom de installatie uitvoeren door ons, wij zorgen voor de juiste installatie en perfecte afwerking. Vakmanschap, hoogstaande kwaliteit en snelle service staan bij ons centraal.


Persoonlijk advies

Op basis van uw wensen en de mogelijkheden voor uw badkamer brengen onze installateurs een gedegen advies uit. Bij Installatiebedrijf M. Schroevers kijken wij dan verder dan alleen het plaatsen van het sanitair en het vervangen van leidingen. Ook de installatie van radiatoren kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. 

Offerte aanvragen

Meer weten over het verbouwen van uw badkamer? Neem dan contact op met onze installateur. Hij is werkzaam in de regio Rotterdam, Dordrecht, Den Haag, Leiden, Delft, Gouda, Spijkenisse en Brielle. 

Neem contact op

Installatiebedrijf M Schroevers Rotterdam badkamer verbouwen


Top