installatiebedrijf-m-schroevers-rotterdam-slide-dakwerk-1

Dé dakdekker in Rotterdam en omgeving

Heeft het dak van uw huis of schuur onderhoud nodig? Neem dan contact met ons op. Onze dakdekker verzorgt het onderhoud en verhelpt eventuele lekkages in Rotterdam en omgeving. Hij werkt met koper en zink. 

Koper en zink zijn robuust en bovendien duurzaam. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat ze uitstekend werken als dak- en gevelbekleding. Tevens werken wij met lood, dit is belangrijk rondom de schoorsteen en de dakkapel.


Dakpannen en schoorstenen

Tevens vernieuwt onze dakdekker dakpannen. Ook herstelt en vernieuwt hij schoorstenen.

Dakinspectie

Om er zeker van te zijn dat het dak van uw woning of schuur in orde is, raden wij aan om een dakinspectie te laten uitvoeren. Tevens kijken wij naar de regenpijpen. Vaak wordt er met PVC-buizen gewerkt. Deze gaan vaak verkleuren en bovendien kunnen ze minder sterk worden als gevolg van de invloeden van het weer. Wij kunnen de regenpijpen vervangen door exemplaren van zink, deze gaan langer mee en bovendien ogen ze ook veel fraaier. 

Meer weten over de mogelijkheden voor uw dak of kan uw dak wel onderhoud gebruiken? Neem dan contact op met onze dakdekker. Hij is actief in Rotterdam, Dordrecht, Den Haag, Leiden, Delft, Gouda, Spijkenisse, Brielle en omgeving.

Neem contact op

Installatiebedrijf M Schroevers Rotterdam dakbedekking en schoorstenen


Top