installatiebedrijf-m-schroevers-rotterdam-slide-lichtkoepels-1

Lichtkoepels herstellen, deels of in zijn geheel vervangen

Een lichtkoepel is een mooie toevoeging aan een plat dak, hierdoor komt er veel meer licht binnen waardoor de ruimte vriendelijker oogt. Een lichtkoepel gaat natuurlijk niet een leven lang mee en moet af en toe vervangen worden. Het vervangen van een lichtkoepel kan in een dag klaar zijn, waardoor u niet al te lang tussen de bouwwerkzaamheden hoeft te zitten. Rondom werken wij het netjes af met dakbedekking. 

Onderhoud

Eén van de klussen die u zelf regelmatig uit kunt voeren om uw dakkoepel zo mooi mogelijk te houden en om er zo lang mogelijk van te genieten, is het schoonmaken hiervan. Met simpele schoonmaakmiddelen en een verlengstok maakt u de dakkoepel van binnen schoon en u klimt het platte dak op voor het schoonmaken van de buitenkant. Heeft u geen zin om de lichtkoepels schoon te maken of bent u zelf niet in staat om het schoonmaken van de dakkoepel uit te voeren? Dan kunnen ook wij, bij Installatiebedrijf M. Schroevers uit Rotterdam, dit voor u verzorgen. Zorg ervoor dat dit regelmatig gebeurt, zodat u de lichtkoepels niet al te vroeg hoeft te vervangen.

Offerte aanvragen

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook als u meer informatie wilt over een lichtkoepel bij u thuis staan wij voor u klaar!

Neem contact op

Neem contact op
Installatiebedrijf M Schroevers Rotterdam lichtkoepels

Top