installatiebedrijf-m-schroevers-rotterdam-slide-ventilatie-1

Aanleg mechanische ventilatie door uw installateur in Rotterdam

Installatiebedrijf M. Schroevers uit Rotterdam is gespecialiseerd in de aanleg van mechanische ventilatie. Goed ventileren is van groot belang voor uw gezondheid. Wanneer uw huis niet goed geventileerd wordt kunt u last krijgen van allergieën, maar ook van uw luchtwegen.

Installatie ventilatiesysteem

Voor een goed klimaat is goed ventileren erg belangrijk. Wij zorgen voor een kundige installatie, zodat u onbekommerd kunt genieten van uw goed geventileerde woning. Bovendien voorkomt u zo vocht-, schimmel- en gezondheidsproblemen in huis. 


Onderhoud 

Vuil en stof kunnen zich ophopen in de ventielen van uw ventilatiesysteem, waardoor deze niet meer naar behoren werkt. Daarom is het van belang om regelmatig onderhoud uit te laten voeren. Hiervoor kunt u terecht bij Installatiebedrijf M. Schroevers. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.  

Offerte aanvragen

Meer weten over de aanleg van mechanische ventilatie en het schoonmaken van de ventilatiekanalen? Neem dan contact op met onze installateurs of download onderstaand de brochure. Wij zijn werkzaam in Rotterdam, Dordrecht, Den Haag, Leiden, Delft, Gouda, Spijkenisse, Brielle en regio.

Download de brochure

Neem contact op

Installatiebedrijf M Schroevers Rotterdam ventilatie schoonmaken

Lees meer over ventilatie

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top