installatiebedrijf-m-schroevers-rotterdam-slide-loodgieter-2

Loodgieter met een snelle service

Installatiebedrijf M. Schroevers kan rioleringen repareren en vernieuwen. Zo kunnen we een einde aan verstoppingen, stank- of wateroverlast door defecte rioleringen. Door onze ruime ervaring en het uitgebreide dienstenpakket rioolonderhoud kunnen wij u op vele manieren van dienst zijn. Moet de weg afgezet worden? Dit is geen enkel probleem. Wij nemen contact op met uw gemeente en nemen de zorgen uit handen. De weg kunnen wij tijdelijk in overleg met de gemeente af laten zetten en het verkeer omleiden om zo uw riool te kunnen herstellen. Indien noodzakelijk stellen wij een chemisch toilet tot uw beschikking.

Leidingen aanleggen

Het aanleggen van water- of gasleidingen is specialistisch werk dat u het beste aan een ervaren loodgieter kunt overlaten. Wij zorgen ervoor dat de leidingen netjes, lekdicht en bovenal veilig worden aangelegd. Ook het verleggen en repareren van leidingen is bij ons in goede handen.

Lekkage verhelpen

Een lekkage aan uw dak of leidingen komt altijd op het verkeerde moment. Gelukkig is onze loodgieter altijd snel ter plaatse om het probleem te verhelpen. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis is het probleem snel gevonden!

Ontstoppen afvoer/riool

Loopt de wastafel steeds vol of ruikt u een vieze lucht in huis? Dan is de kans groot dat de afvoer of riolering verstopt is. Neem voor het professioneel ontstoppen van uw leidingen een goede loodgieter in de arm. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken, zodat de verstopping snel wordt verholpen.

Offerte aanvragen

Of het nu gaat om de aanleg van water- of gasleidingen, het verhelpen van een lekkage of het ontstoppen van het riool, wij staan altijd voor u klaar! Bij ons bent u verzekerd van vakmanschap, een scherpe prijs en een klantgerichte dienstverlening. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan!

Maak afspraak


Lees meer over loodgieterswerk

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top